Užírání samotou

Užírání samotou

Anotace: Stesk se smutkem jdou ruku v ruce a nehledí na ostatní..

Plazím se a tělo drásám o ostré trní,
v okovech stesku a smutku,
ďáblův posel, černá kočka, z dáli vrní,
samota požírá mě vskutku.
Štiplavě krvácí na těle mi rány,
srdce mě z toho všeho bolí,
sám v černém koutě, kolem vrány,
stesk chci zahnat holí.
Smrt a zoufalství nesou opeřenci černí,
nad hlavou vichr fučí,
černí letci,paní své, samotě, jsou věrní,
v hlavě mi z toho všeho hučí...
Vrať se má lásko,
jsi náplní a radostí ze života,
sám se tmy i bojím, vrať se krásko.
Bez Tebe, ovládá mě nicota
a loučení vždy rve mi srdce,
vím, že vrátíš se,
ale bolí mi to přece...
Autor Bojador, 17.09.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citim ten smutek a nemohu ti pomoci... jen slovo utechy mohu zanechat, ver ze zivot se v jedne vterine otoci a zase bude dobre, vsechno se strida a to co je krasne .. je nam tak malo prano...ach jo.

17.07.2007 14:39:00 | carodejka

Aspoň víš že se vrátí. Bože já mám dneska den už žádnej další komentář. Je to hezký, promiň.

18.09.2006 10:04:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí