Dávám Ti...

Dávám Ti...

Anotace: ...

Dávám Ti myšlenku, která hlavou se mi honí.
Dávám Ti úsměv, co láskou se krojí.
Dávám Ti své srdce, které se zklamání bojí.
Dávám Ti čas, který rány zhojí.
Podávám Ti ruku, který o dotek Tvůj stojí.
Dávám Ti tělo, které touhou voní.
Dávám Ti pohled a chci ten Tvůj-zkoumavej.
Dávám Ti svý vlasy-jak říkáš z barev duhovejch.
Dávám Ti všechno co mám..
Jenže Ty chceš být asi už sám...
Autor Marylin, 17.09.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Chlapi sou primitivní plemena, prostě.. Nemůžem být s nima, ale ani bez nich:(

18.09.2006 21:57:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí