Spi sladce

Spi sladce

Anotace: Dobrou noc vvivienn.

Ležím sám na pokraji snů,
tma pohltila den,
třepot křídel šedé můry nenechá mě spát,
létá kol jak o život, co chce mi jen?
Hledím z okna na kotouč štříbrného jasu,
nechci usnout sám,
v tom ze tmy náznak hlasu.
To můra, prý vzkaz u ní mám,
na křídlech polibek mi nesla,
byl sladký zlatíčko,
avšak můra k zemi klesla...
Já něměl jak poslat zpátky psaníčko,
tak poprosil jsem vánek,
ať odnese Ti polibky moje,
snad stihne to dnes jeste,
pošemrá cestou křídla roje,
unikne z velkého deště.
Smutno mi tu jest, já cítím se sám,
přeji Ti zvláštní sen a pevné spaní,
sen nám oběma stejný je dán,
dobrou a sladké usínání.
Miluji Tě strašně moc,
a k zbláznění.
Miláčku, Evinko moje, dobrou noc.
Autor Bojador, 17.09.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobrý, ale nepatří to spíš do vyznání?

17.09.2006 21:15:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí