vzpomínková II

vzpomínková II

Anotace: najednou někde jsem,něco vidím...a uz zase ,ta mrška-vzpomínka-je tu...

Málo je hezkých vět
řečených dlouze,
malý je tenhle svět
nestačí touze.

Míjen jsem všedním dnem,
myšlenky zpřádám v sen.
Hledím-li kupředu,je to jak zpět.
Stačilo vyslovit -změnil se svět.

Vzpomínky stále v srdci mém buší,
pozvolna,pomalu jsme k sobě hluší.
Čas plyne dál....ozvěna slábne.
Mě to však víc a víc do nikam táhne.
Autor nene, 17.09.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc pěkný. Asi ti rozumím

18.09.2006 06:58:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí