Ztracená nevěsta

Ztracená nevěsta

Anotace: ...

Byla jsi tam,
Kde měla jsi být,
Já měl si nechat,
O tobě jen snít,

Byla jsi tam,
A seděla sama,
Stříbrné kapky,
Štěstí, rosa z rána,

Byla jsi tam,
A jsi tam stále,
Balancuješ,
Na své rovnováze,

Byla jsi tam,
Když pršelo nebe,
A já…čekal,
Čekal na tebe,

Byla jsi tam,
Byla jsi daleko,
Byla jsi v lese,
V lese…moc hluboko,

Byla jsi tam,
Kam nevede cesta,
Daleko pryč,
ztracená nevěsta,
Autor Muta cum liquida, 17.09.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí