nenavídím - miluju

nenavídím - miluju

Anotace: tak to je pořád

nenávidím, říkáš beru si tě moc
miluju, bereš si mě
nenávidím, říkáš co smím, co ne
miluju, když ptáš se mě, co já
nenávidím, prý mám tě ráda víc
miluju, říkáš mám tě moc rád
nenávidím, zahnaná do kouta tebou jsem
miluju, když cítím pod sebou pevnou zem
nenávidím, když nevím, co si myslíš
miluju, důvěřuješ mi
nenavidím, že miluju
miluju svou nenávist
Autor Markiit, 18.09.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtel jsem napsat markiit.promin

18.09.2006 17:06:00 | fiXXXer

ahoj karkiit.tad tvoje dilo vyzni urcite lip nez na libimseti.cz :) davam 60

18.09.2006 17:05:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí