Dýchla jsi na mě

Dýchla jsi na mě

Anotace: Když je v hlavě prázdno.

Dnes mě v zádech mrazí,
já ztratil jsem svůj klid.
I pírko mě k zemi srazí,
žízeň nemám a chtěl bych pít,
spát nechci, pouze snít.
Had Kleopatry se ke mně plazí!

Zasyčel, já pohladil mu zoubky,
zbortil se náhle z karet hrad
a propadl se do veliké hloubky.
Hledám, zda něco z něho zbylo snad,
přeci se beze stopy nepropad,
když lístečky opouštějí doubky.
Autor Jan Urban, 16.07.2004
Přečteno 1163x
Tipy 2
Poslední tipující: janewe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí