ticíckrát....

ticíckrát....

Anotace: od mé nej nej nej kamarádky Kaji, a já jí jen tiše děkuji, za bolestné věnování

Už tisíckrát jsi mu řekla, ať táhne a vypadne z tvého života...
tvé srdce však tisíckrát řve neposlouchej, nevíš co je samota!!!!!!!
„zahraj mi...zahraj...moji píseň...“
mojí věčnou symfonii….

Měla‘s ráda déšť…
protože ten jediný
dokázal skrýt tvé slzy…
ale ani bouře, nedokáže utlumit tvůj zoufalý výkřik

Nepřestaneš ho milovat,
jen se naučíš bez něho žít,
Nebude to snadné,
ale bude to snazší než zapomenout.

život v představách,
život ve snech,
život v pocitech,
život v básních...
tvůj život,
Tvůj jedinečný svět...
Autor Gwladus, 18.09.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera prostě...skoro mi šly slzy do očí...vim o čem tohle je...

18.09.2006 17:25:00 | mosquito

hodně mě to zaujalo .. pěkné

18.09.2006 16:46:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí