Tmavá léta

Tmavá léta

Anotace: a nakonec to přišlo

Pod kůží tmavých let
a ty jsi stále ten rudý květ
a já tě v hlavě stále mám
proč užírá mě když na tebe vzpomínám
tsy člověk který mě doplnil
co život štěstí mě zaplavil
jen na okamžik když jsem tě držela
měla jsem pocit že tohle
jsem vždycky chtěla.
Tvá kůže se chvěla
a tvůj dech se rozplýval
slyšela jsem tvůj hlas
a tvůj dotek mi srdce vzal.
A pak přišel konec
knižka se zařela,
pohádka skončila
a já tě ztratila.
a sny
Autor Héďa2, 18.09.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zkus trošku víc propracovat rýmy a vyrovnat délku linky.

18.09.2006 16:29:00 | Mr.George

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí