Barvy

Barvy

Anotace: vzdávám se, umírám.... chci zapomenout! a sny své proklínám.... proč mi to nedovolíš, proč mi tě vše připomíná? proč zabíjíš mě stále...??

Dívám se... Na modrou hloubku nebe.
Proklínám,... Barvu tvých očí
Ta modrá, co tolik zebe.
Ten pocit, že člověk se topí.
V moři, zase tak modrém...

Černá noci, proč tolik mi připomínáš...
Vějířky řas, co na jeho tváři rozprostíráš...
Stíny, v jeho obličeji, když směje se... či mračí!

Smutek, vědomí, že ho ztrácím!

Stříbro, věčných vzpomínek...
Černočerné pocity plynou.
Červená, láska... Co krvavě se cedí
Fraška, co zbarvuje se šedí...

Rozloučení, polibek co bodá.
Ledová dýka lží... co kolem mě se obtočila
Procitnutí, neboť do teď jsem snila.

Růžové brýle, svět barvily mi krásně...
V šedou všechno splývá,...
Až teď je mi to jasné.
Autor Gwladus, 18.09.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí