Láska jako klam?

Láska jako klam?

Anotace: A těch slz je tolik, že je vlastně nechávám volně stékat:(

Stírám slzy potají,
Co po tváři mi stékají.
Ptám se stále sama sebe,
Kam podělo se sedmé nebe?

Kam poděl se ten slunce svit,
Kam ztrácí se láska, ten krásný cit?

Proč ale lidé milovat chtějí,
Když si stejně ubližují?

Co je láska, co je cit?
Snad ze lží utkaná nit..?
Co jsou slova, co je dotek?
Mám v tom všem už, sakra, zmatek..

Co je lež a co je pravda?
Copak naše láska dávno padla?

Jak rozeznat to všechno mám,
Když připadá mi to jako klam.
Autor Katitek, 18.09.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí