Na křídlech vážky

Na křídlech vážky

Anotace: asi toho chci moc

Chtěl bych Tvé pihy počítat,
líbat Tě a milovat,
objímat a teskně toužit,
nad Tvým tělem žhavě kroužit.
Líbat rty i ramena,
něžně sahat do klína,
ochutnávat Tvoje touhy,
v skrytu tmy se k Tobě choulit,
pohupovat v rytmu lásky,
kroužit kolem s křídly vážky,
proplétat se tělem Tvým,
řekni mi jen že mohu, smím?
Autor Ďábel sám, 18.09.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)

18.09.2006 22:11:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí