Hvězda

Hvězda

Anotace: Večer hvězda padá, co si asi budu přát?...

Když hvězda padá z nebe
já přeji si jen tebe
přeji si být chvíli s tebou
obejmout tě s láskou něhou
podívat se do tvých očí
pro které se země točí
cítit tvoji přítomnost
nemyslet na minulost

už být jenom u tebe
naše srdce u sebe

To je vše co lásko chci
teď dobrou noc, už...spi...
Autor Truckwita, 19.09.2006
Přečteno 839x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí