S tebou, broučku

S tebou, broučku

Anotace: Pro mé trápivé zlatíčko:)

Můj broučku nejdražší,
Tebe já mám nejradši..

Stále vidím tvoje oči,
Co se na mě dívají,
V nich se celý můj svět točí,
Ony zvláštní kouzlo mívají.

A když mě obejmeš,
Mé srdce křičí: Já chci víc!
Vím, že v tu chvíli jen můj seš,
Že jen ty máš od mého srdce klíč.

A každý tvůj polibek
Vynese mě do nebe,
Já v něm lítám jak motýlek,
S tebou i bez tebe.

To nejsou sympatie, to není zalíbení,
To je láska a radost
Promísená se vzrušením,
Jen s tebou cítím zvláštní slabost.

Tak já říkám: „Broučku, miluji Tě!“
Ať to celý svět ví..
Tak já šeptám: „Lásko, chci Tě!“
Ať jen tvým ouškům to zní.

S tebou trpím,
S tebou láskou umírám,
S tebou lítám,
S tebou krásno prožívám..
Autor Katitek, 19.09.2006
Přečteno 1056x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře

Kdyby si toho cenil, tak se ke mně chová jinak:(
Ale kuju za koment..teprv se v tom učím chodit;)

19.09.2006 20:30:00 | Katitek

Vyznání je to pěkné a určitě to ten chlapec ocení. Pro mě to jsou však jen otřepané fráze... Možná to bude tím, že to není pro mě a já jsem tak strašně žárlivý.:-D

19.09.2006 19:23:00 | Smilník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí