Moderní doba

Moderní doba

Anotace: tohle jsem napsal ze smutného povídání holek s kterými sem si povídal myslím to upřímně vážně a každej kluk by se měl trochu zamyslet na dnešní svět i když pokud toho je některý z těch co mám na mysli vůbec schopen

Který z kluků v dnešní době umí lásku dát
dokáže se pro nějakou něčeho vůbec vzdát
nebo se snad dokáže jen opít a s nějakou vyspat
pravda vyjímky se najdou ale ty na jediný papír bych mohl vypsat

je moderní doba a je tu spousta nového
kdo ale ví zda to pro nás značí něco dobrého
žijem v pořád rychlejším životním tempu
už si ani neuvědomujeme co je to za svět venku

to ale nikoho z nás nijak neomlouvá
stejně jako že se nikdo nepomlouvá
člověk by měl trochu soudný být
rozumu taky trochu v té hlavě mít

dnes kluk holku maximálně do postele pozve
jen nějaký opilý prevít se krásné holce ozve
tak co to je za dnešní moderní svět
uvadl ten romantiky krásný květ

každý kluk jen holce lehce ublíží
jen jako na nějakou věc na ni pohlíží
hold to je asi ten pokrok moderní doby
co vytváří do záhuby ty strmé schody

a přitom tak těžké to není
tak co to dnes na světě změní
říct mám tě rád a myslet to vážně
určitě je ještě nějaká co potom prahne

přesto některé chopvání kluků je odporná věc
není to žádný můj vymyšlený kec
když holku dokonce zneužijí
je to horší než když využijí

těmhle klukům dal bych nejraději přes hubu
nějak je vyléčil z toho hnusného pudu
i když těm parchantům je to asi fuk
mě začíná být hnusně z toho že jsem taky kluk
Autor Sirnis, 19.09.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musíš se koukat kolem sebe :)

19.09.2006 20:24:00 | Mácha

No celá ta básnička je na 100 % pravdivá... vyjímky možná sou, ale kde?

19.09.2006 20:14:00 | petulinka :)

Beru, že se tím snažíš něco vyjádřit, ale taky si uvědom, že to musí být trochu čitelné. Osobně jsem to vzdal v polovině. Rýmy ze sloves minimalizuj!

19.09.2006 19:17:00 | Smilník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí