Naše pohádka

Naše pohádka

Anotace: ...

Píšu verše potají,
Co do básně se skládají.
Tužka běží po papíře,
Představy jsou stále blíže.

Jdeme spolu ruku v ruce,
Brouzdáme se po parku,
Po louce či po antuce,
My žijem si svou pohádku.

Sem tam pusa,
Tu i polibek,
Mě teď líbá múza,
Lítám jako motýlek.

Lítám a vznáším se
Vysoko v nebi,
Lítám, já šťastná jsem,
Tak miluj mě tedy!

Buď se mnou navždy,
Žijme svůj sen,
Dej na mé rady,
Já chci tebe jen!

Amor zpívá píseň svou,
Ona skály láme,
Ta píseň je o nás dvou,
Tak se přece lásce vzdáme.

Proč se jí bránit?
Proč ji odmítat?
Lepší je ji přijmout,
Ne ji pryč posílat..
Autor Katitek, 19.09.2006
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Naprosto pravdivé a krásně nevinné.

20.09.2006 20:23:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí