Milované drobnosti

Milované drobnosti

Anotace: Strauss by puknul závistí... trochu beatnická...upřímná..

Sbírka: My favorite

Jen kdyby pihy z tvého nosíku
někdo poskládal do not
vzniknul by nejslavnější valčík
všech dob

Strauss by puknul závistí
nad tak rozmanitým
a milým dílem
Co pochází z tvých
krásných malých nedostatků

A když jsem tu teď bez nich
ztrouchnivělý si připadám
nejsem kajícný mnich
jak kaktus uvadám

Zevnitř voda vysychá
a v podzimním odstínu
červené ti to sluší
už ti to někdo řekl?

A víš že tě mám podepsanou?
Na dlani tam kde čára života
i lásky jedinnou je proťata
....to jsi TY!!!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 19.09.2006
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Skvělá.

27.11.2006 17:24:00 | NikitaNikaT.

Díky,snad jsem to napravil...jak mě to napadalo padalo to i na papír přede mnou...

19.09.2006 20:59:00 | Petr Z

Zajímavé, jen v té druhé sloce se někam vypařilo písmenko "m"

19.09.2006 20:50:00 | Mr.George

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí