Vyber si..

Vyber si..

Anotace: život je boj:(

Můj broučku,
Přestaň se trápit,
Přestaň přemýšlet, co dělat máš.

Chtěl jsi volnost,
Chtěl ses bavit,
Tak proč jsi smutný
A teď si to vyčítáš?

Já se sice trápím trochu,
Ale ty jsi pro mě víc.
Tak neodcházej ode mě navždy,
Nech si v dlaních od mého srdce klíč.

Když mě totiž opustíš,
Ublížíš mi mnohem víc.
Vím, že si už nevíš rady,
Že nevíš, co dělat máš..

Ale řiď se srdcem svým,
To přece ví, jak se zachovat,
Koho a co milovat,
To poradí ti, co udělat.

Vyber si, co pro tebe důležitější je,
Jestli volnost nebo láska a společnost moje..
Autor Katitek, 20.09.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí