S batůžkem na zádech...

S batůžkem na zádech...

Anotace: ...obletět chce svět

Jsi med ulitý ze slunečního jasu a
vůně toulavého chmýří.

Jsi včelka spěchající na výlet,
zlatý pel skryla sis do batůžku na zádech,
ač dobře víš, že při letu tě tíží.

Jsi přítel touhy, co obletět chce svět.
Strach mám - hrozím se, že nevrátíš se zpět,
stejně, jak spousta tvých nevyřčených vět.

A zmýlila ses, do tvého srdce Amor mířil.
Autor Rendy, 17.07.2004
Přečteno 1007x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí