Verše co studí

Verše co studí

Anotace: ***

Zmražená je zmrzlina,
když se mrazem chladí,
zmražená je láska,
když jeden rázem zradí.

Zmražená je káva
když do hrnku ji liješ,
zmražené je srdce,
když chyb nelituješ.

Zmražené je srdce moje,
protože vlastně skoro nelituje.
Jen sebe lítostí se hladí,
ale taková láska nehřeje,
nýbrž chladí.

Jsem ledová královna,
která mráz do našich srdcí sype po vločkách.
Už nebude hřát ale na řasách studit,
každá slza,
kterou budem spolu ronit.
Autor melebele, 20.09.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt Marci?? To bych do tebe neřek, že zrovna zimní. Hmm

20.09.2006 13:00:00 | Mácha

Teď královnou sem já ...

20.09.2006 12:52:00 | Marcella

jj

20.09.2006 12:51:00 | Marcella

A sakryš to je nějaký moc studený. Nechtělo by to rozehřát? Ale dobrý.

20.09.2006 12:46:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí