Stíny

Stíny

Anotace: Anotace: Inspirovaný jedním songem z Mai-HiMe (my-hime). Sice asi jen jedna věta, kterou jsem ještě změnil, ale prostě mě ta píseň inspirovala :-) Každopádně.. Snad se bude líbit, ani nevím jestli ten optimismus v tom myslím vážně, nebo jsem už tak z

Kam hledí ty dívky ve tmě,
proč ve stínech dál tančí?
Bol klidně si kvete ve mně,
mají úsměv na rtech a pláčí.

Stíny krouží kol rudého nebe,
něvěřím už v nic,
snad jen v sebe,
nechci věřit víc.

Na polštář sypou se sladce naše sny.
V co věřit, až budem zase spolu?
Snad jen věřit v tvoje rty.

Jezírko sněhu voní ti po tváři
a já jen tiše žasnu,
tak přitul se - a já zhasnu...
Autor deSolAxe, 20.09.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí