Chtěl bych být Tvůj hrdina

Chtěl bych být Tvůj hrdina

Anotace: možná, že jím jsem ...........:)

Chtěl bych být Tvůj hrdina,
na kterého vzpomínáš,
když se vracíš večer domů
za přítmí a zvuky hromů,
za noci, tmy úkladné,
jež odvahu ukradne
a pak Ti vhání chmury do snů,
neutíkej, chvíli postůj.
Vzpomeň si v té chvíli třasu,
jak nalezneš svoji spásu,
jak polapíš to hrdinství,
hned při prvním dějiství.
Stojím při Tě lásko má,
možná, že to nevnímáš,
chráním Tebe i Tvůj dech,
ve všech špatných dnech i snech.
Autor Ďábel sám, 20.09.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když je to láska Tvá,
pak jistě,
jsi Ty, její hrdina. :-)))

21.09.2006 20:44:00 | isisleo

Hezké. To "dějiství" je tam záměrně?

20.09.2006 23:17:00 | poetos

''Mé srdce zaplesalo.'',řekla slza a odešla.

20.09.2006 20:21:00 | Haydée

Křehké, četla jsem jedním dechem

20.09.2006 20:09:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí