''Štípni mě zda se mi to nezdá?!''

''Štípni mě zda se mi to nezdá?!''

Anotace: Ne moc povedená,ale pocity v tom jsou jasné.

Tma zahaluje okolí mé,
stále myslím jen na slova,dotyky,polibky Tvé.
Mé srdce žádá pohlazení.
Je tady ta dlaň či není?

Cítím vůni známou,
a nade mnou tvé oči planou.

''Štípni mě zda se mi to nezdá?!''

Polibky mě zahrnuješ,
slovy mou maličkost opěvuješ.

''Štípni mě zda se mi to nezdá?!''
''Au'',vyjeknu.
Nezdá...
Autor Haydée, 20.09.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí