Očka padaj a chce se spát

Očka padaj a chce se spát

Anotace: Dobrou noc

Ručky bolí a nechce se už hrát,
den pracný a dlouhý,
očka padaj a chce se spát,
okamžik stačí pouhý.
Víčka ztěžkla a nožky nesou stěží,
polož se má princezno do peřinek,
čas nech,ať aklidně běží.
Doubrou noc Ti dám za pár vterinek,
poptam se, jak dobre se lezi.
Budu hladit vlásky a Tvou Tvář,
šeptat budu hlasem spánku,
hlavičku položím Ti na polštář,
unášet Tě nechám v lehkém vánku.
Pak políbím Tvá ústa,
přikreji Tě, ať nestudí nožičky,
Sládké sny dnešní noc,
nechám Ti tu růžičky,
Evinko, miluji Tě moc.
Autor Bojador, 20.09.2006
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí