Kvůli tobě

Kvůli tobě

Anotace: co vlastně dokážu kvůli tobě... ale ještě nevím kvůli komu...

Vždy se jen kvůli tobě probouzím,
Kvůli tobě sílu ve dnech nacházím,
Jen kvůli tobě jdu v noci spát,
Kvůli tobě se nechávám peřinou hřát,

Protože kvůli tobě obětuji vše co mám,
Kvůli tobě smích na rtech už nepoznám,
Jelikož kvůli tobě má každý den stát za to,
Jen kvůli tobě mě vše tíží jako zlato,

Kvůli tobě já nenajdu u nikoho důvěru,
Já jen kvůli tobě už nesnáším nevěru,
Vlastně kvůli tobě dokážu vůbec vstát,
Protože kvůli tobě dokážu se života vzdát!
Autor Gamy, 20.09.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné, děkuji za hodnocení. Podle tvých slov v medailonku soudím, že se mi dostalo až příliš veliké pocty! S pozdravem...

20.09.2006 22:41:00 | poetos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí