Milenka téhle noci pro (po) x (té)

Milenka téhle noci pro (po) x (té)

Anotace: slabá chvilka

Milenka téhle noci
a její žár a její snění
zas touží chutnat po ovoci
ve které ňadra její změní
do rozednění..

Milenka téhle noci
s horkým dechem a rozpálenou tváří
prohne se a splyne s jeho mocí
než rozum slastné chvilky zmaří
A její kůže září
v oblinách..

Milenka
pohled zastřený ve snu má
a v bezvědomí nevnímá...

Vlhko v klíně z lůna toho
a teplá dlaň a teplé rty
z lásky jíž je příliš mnoho
z lásky která nemluví

Milenka téhle noci
v nespoutané agonii
Milenka opět bez pomoci
ještě chvěje se

když odchází...
Autor šedá bílá myška, 21.09.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...faq dobrý ...
...takové lehké mám rád ...

21.09.2006 15:26:00 | WhiteSkull

odvážné... pěkné.. občas hrbol ale téma to vyhladí :)no dal bych devadesát, ale ať nežeru...

21.09.2006 13:08:00 | Herbit

Sakra, tohle jsem včera prošvihla čtením liter, budu to muset dnes po volejbale napravit :-D

21.09.2006 10:44:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí