Smím prosit?

Smím prosit?

Anotace: Báseň jako stvořená pro dobu, kdy začínají taneční :-D

Vzpomínáš si na tu chvíli,
kdy jsme byli sami?
V mých očích se leskla láska
a v těch tvých to samý.
Tančili jsme spolu ploužák
v nekonečném obětí.
Tehdy pro mě byla chvíle
jako celé staletí.

Vzpomínáš si, moje lásko
na tu chvíli souznění?
Tehdy pochopil jsem, že jsi poklad.
Doteď se to nemění.
Dlouho hledal jsem životní lásku.
Tys mi byla oporou.
Až tenkrát uvědomil jsem si,
že chci, abys byla mou.

Na tu chvíli procitnutí
neustále vzpomínám.
Trýzní mě to, nemohu spát.
Nevím, co mám dělat dál.
Chtěl bych s těbou zase tančit,
jenom my dva, nikdo víc.
Zas dotýkat se tvého těla,
získat šanci tobě říct:
Miluji tě...
Autor dark_stuff, 21.09.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jééé je, taneční, již brzy :D

01.06.2007 16:00:00 | Emis

Krásně se to čte. I obsahově, ale i to tak nějak hezky plyne... a vzhledem k tomu, že jsem docela čerstvě zamilovaná, tak mi celou dobu zněl jeden předrahý hlas... Díky!

21.09.2006 14:52:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí