Noc

Noc

Anotace: ...prostě mě to tak napadlo :)

Těch co šeptaj si za svitu měsíce,
jsou možná stovky, snad i tisíce.
Ty přeješ mi sny o slonech a slonících,
já snad radši chci sny o tvých polibcích.

Na pivním tácku čtu cizí vyznání,
a říkám si: "Jaké to je, když se kluk lásce nebrání?"
Koukám na slona od tebe,
koukám na měsíc, hvězdy a na nebe.
Chci vzkázat ti potom měsíci,
přijď a prosím pospěš si,
napiš a nebo zavolej,
jenom už jinde nehledej...
Autor petulinka :), 21.09.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...no jaký by to bylo :) ...
...pěkný ...
...každého to jednou potká ...
...:) ...

21.09.2006 14:24:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí