POSLOUCHEJ SRDCE

POSLOUCHEJ SRDCE

Anotace: -.-.-

Poslouchej srdce,
když nevíš, co dělat dál máš,
když před lidmi a světem se ukrýváš…

Poslouchej srdce,
když tě někdo hořce zklame,
a ty nevíš, co dál bude …

Poslouchej srdce,
když nemůžeš snášet bolest dál,
snad se to změní, za vteřin pár…

Poslouchej srdce,
když ležíš, a díváš se do prázdna,
a bolest připadá ti, že vypita je do úplného dna…

Tak poslouchej srdce,
ono ti poradí,
usměj se měkce,
to hezky pohladí…
Autor somewhere, 21.09.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí