Poslední pro Tebe.

Poslední pro Tebe.

Anotace: Jenda z posledních věcí, které ti ještě můžu dát. Psáno na pokoji č. 419. vojenská výcviková základna Vyškov-Dědice.

Zas jeden z večerů, kdy tebe vzpomínám.
Kam jsi mi zmizela? Ptám se sám sebe.
Žádná z mých cestiček nevede více k vám.
Jen sprosté výčitky křičím do nebe.

Křičím do nebe, nikdo mne neslyší,
jen kdesi za kopcem začal pes výt.
To co z nás zůstalo na lásku nestačí.
Ze všech těch maškarád chce se mi blít.

Co zbylo, miláčku, co zbylo z lásky?
Snad víc jsme chtěli, než bylo nám přáno.
Teď v tmavém pokoji sám čekám na ráno,
měsíc za mraky z citů má vrásky.
Autor Zubr, 21.09.2006
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hezké...smutné...nu tak už to sakryš je no...:(

10.12.2006 09:57:00 | Ayla

Ted bch to řekl tak v první sloce jsi spadl v druhe vstal a vtřetí vyskočil.Pěkný

21.11.2006 02:44:00 | leafe

Nechci bejt šťoura, jako Levandule(promiň), ale oprav si "vít-výt". Jinak dobrý

21.09.2006 20:42:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí