Bez tebe umírám

Bez tebe umírám

Anotace: Amorovi se něco nedaří

Já svírám ruce v pěst,
Se slzami říkám: „Tak běž,
Dělej si co chceš!“

Slzím a pláču,
Trpím a v duchu z mostu skáču.
Realita je však jiná,
Žiji, dýchám, přežívám,
Realita.. krutá a bídná
A já stále naříkám..

Přemýšlím, co se to děje,
Proč Amor přestal píseň hrát,
Kam to všechno spěje,
Připadá mi, že nemám lásku komu dát..

Proč se Amorovy šípy lámou,
Kam se láska vytrácí?
Nebo se jen skrývá s tváří neznámou,
Tam někde.. kde všechny city burácí?

Ale já nechci být bez tebe,
Někde v sobě víru mám,
Nechci sama koukat na nebe,
Ale bez tebe umírám:‘(
Autor Katitek, 21.09.2006
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí