Konec krásnejm dnům ...

Konec krásnejm dnům ...

Anotace: nečekejte umělecké dílo.. jen výlev..

Konec krásnejm dnům,
naplníme noční prázdnotu
anděly..

Rozmáchnu se křídly,
a nechám se nést mezi stezkami hvězd,
až uvidíš padat hvězdu,
vzpomeň si na můj pláč,
možná právě pro Tebe
teď ztrácím své slané perly…
a možná jen pro Tebe teď létám
v nekonečných výškách samoty,
co na mých rtech
zanechává znamení trýzně
nicoty…

Navštívím vládce noční nekonečnosti,
snad právě on
potopí mě do hlubin zrcadlení…
a ve vlnách zapomnění poznám,
nač měla jsem ještě žít …
Autor MishaX, 21.09.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasné.. Nevím, jestli nám modlení pomůže:( Ale kéž by..Přeju ti štěstí!
A.. tohle JE dílo

23.09.2006 14:52:00 | Katitek

znamení trýzně nicoty.. moc hezký.

22.09.2006 08:09:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí