Let milenců

Let milenců

Anotace: Láska letí v povětří a já nemám síť...

Vůně tvého těla se line mou myslí jak vůně božské myrhy , která je léčivější než všechny léky světa!
Nádherná jsi jak právě rozkvetlá pampeliška, která září jak Slunce, které se na mě z oblohy směje a já proplouvám jeho paprsky a vzlétám při myšlence na Tebe!
Letím po obloze s ptáky a koukám na svět , přitom volám tvé jméno a snažím se ze všech sil, které mi tvoje Láska dala, říct světu jak moc tě Miluju!
Pak dopadnu na zem a ty stojíš vedle mě a já jsem ten nejšťastnější člověk na planetě.
Autor __NEMO__, 22.09.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí