Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Ode mě....

Jsi plamínek svíčky,
co tiše dohořívá.
Jak umírající vášeň,
pod uplakanými víčky,
chybí ti voda živá.

Chci být tou vodou,
utopit tvý slzy,
nenechám tě to skončit
je příliš brzy.

Zahřeju tvý tělo
Obejmu i celou tvou duši,
promasíruju srdce
ať jako zvon buší.

Chytnu tvé dlaně
a vzlétneme ke hvězdám
budeš pak šťastný – VĚŘ MI!
Já tě znám.
Autor Květa, 22.09.2006
Přečteno 825x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí