Víra, že se vrátíš

Víra, že se vrátíš

Anotace: Tak se už vrať:(

Já stírám slzy
A hlavu dávám zpříma,
Snad vrátíš se brzy,
Mě při životě drží víra.

Víra, že se vrátíš,
Protože to slibuješ,
Víra, že lásku ke mně neztratíš,
Protože říkáš, že mě miluješ.

Víra, že z pomsty s ní pouze budeš,
Víra, co doprovázet bude každý můj krok,
Víra, že ji strašně nenávidíš,
Víra, že spolu budem ještě víc než jeden rok.

Proto píši modlitbu,
Prosím Boha,
Ať je vše v pořádku,
Ať nestane se to pak znova..
Autor Katitek, 22.09.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutne. Hodně štěstí..

22.09.2006 17:04:00 | Dane

Snad..
Nevím..
Uvidím..
Doufám a věřím..
Děkuju

22.09.2006 15:31:00 | Katitek

Hodně štěstí...jenom nevím, jestli to když se vrátí bude štěstí.

22.09.2006 15:23:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí