Tajný hlas

Tajný hlas

Anotace: nikdo ho nikdy neuslyší

Pomoz mi, slyším z dáli,
Všichni by se mi pak smáli,
Nemůžu to nahlas křičet,
Musím jako had zasyčet,

V očích sténá vnitřní hlas,
Pšt ticho… srdce mi říká zas,
Usne mi časem tento vjem,
Uvnitř zůstane navždy utajen.
Autor Gamy, 22.09.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... nemáš pravdu ... já ten hlas ultrasoniky tvého srdce slyším ...

22.09.2006 21:31:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí