Modlitba k Afrodité

Modlitba k Afrodité

Anotace: Mám víru a modlím se, že nebudem moc dlouho bez sebe.. Vždyť ji nemáš ani rád

Před Afrodité pokleknu,
Donesu jí kvítí,
Snad vyslechne modlitbu
A já pak můžu jíti.

Afrodité, lásky bohyně,
Já prosím tě o lásku,
Co tváří se tak nevinně..
A ne další překážku..

Afrodité, paní vzácná,
Řekni, proč to tak je,
Že láska s ním je tak krásná
A ONA, jiná, o něj bojuje.

Afrodité, teď prosím tě já,
Neber poklad,
Co v srdci zamčený mám.

Ten poklad skrývá lásku a jméno jeho,
To vše, co cítím, když objímá mě s něhou
A slibuje, že budu jeho ženou.

Díky ti předem, má bohyně vzácná,
Bohyně lásky, bohyně spásná.

Ne, já neřeknu Amen..
Amen je konec. Tečka.
Ale tahle láska bude trvat dál,
Tahle musí být věčná
Autor Katitek, 23.09.2006
Přečteno 1715x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenom to tam nech, stejně si většina lidí myslí, že amen je konec.)

25.09.2006 16:18:00 | Bask

technická poznámka: Amen není "konec" (kupodivu), nýbrž "staniž se" (z latiny).
Jinak dílko se mi líbí, slečno Sapfó

23.09.2006 17:46:00 | Bask

Děkuju..Jen nevím, jestli nám to něčemu pomůže:(

23.09.2006 14:49:00 | Katitek

Uvazuju, ze se zacnu modlit uplne stejne.. :( je to krasne..

23.09.2006 10:38:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí