Koukám na hvězdy

Koukám na hvězdy

Anotace: malá pitominka.. napsala jsem ji před týdnem, to jsme byli ece dva. ted sem jedna:(

Koukám na hvězdy..
Je na nich láska?
Láska.. ta potvora, ta kráska?

Dívám se z nížky na ně..
A ony? Jakoby padaly na mě.
Koukám do těch dálek,
Jsem v myšlenkách daleko..daleko od všech válek.

Jsi tu se mnou,
Já to vím,
Jen..připadá mi, že sním.

Opřu se o tebe zády,
Pevně mě obejmeš
A mě slzy záhy
Začnou samy téct.

Ale proč?
Vždyť vím, že mě miluješ..

Já.. jen ten strach prostě mám,
Ale v duchu se snažím,
Tam ho ovládám.
Autor Katitek, 23.09.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí