A přesto

A přesto

Anotace: nc

Píšu o lásce a přesto
ji zas tak moc neprožívám.
Píšu o někom a přesto
není nikdo, koho zajímám.
Píšu o tom, co cítím a přesto
jsem kámen a nedám se sochat.
Píšu o čiré vášni a přesto
ji asi neumím tak podat.
Píšu, jak moc Tě chci a přesto
musím si jen hloupě lhát.
Píšu o krásných setkáních a přesto
si o Tobě musím dávat zdát.
Autor Yves, 23.09.2006
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí