Tajemství

Tajemství

Anotace: Pšššt...

...
Stojím tu ve tmě
s periskopem v klíčové dírce
kam srdce mi teď opatrně nahlíží
Tam za dva západy...

Marně hledám z toho východ

Někdo má kliku
(snad tu, co mi tu schází)
Zbytečně pod rohoží
hledám klíč

Nezaklepu
a zvonek nechám spát

Jednou snad najdeš mě tu sama

Potom rty zaťukám ti na víčka
(abys mě nepřehlédla)

Stojím tu ve tmě
a prstem na zárubeň
píšu ti Tajemství
Autor Strix, 23.09.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí