Pojďme

Pojďme

Anotace: Za okrajem sešitu

Co přinese?
Co odnese?
Tvá deprese?
Vezmeme se
někde vlese!
Ač nemám meče
šeptám v kleče
ptám se
kde že
voda teče
čas se vleče?
V stínu věže
spíme vleže
kvete země
volno je mně
volno je ti
voní květy..?

Konec věty
v cizí světy

mizí...
Autor Bask, 23.09.2006
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí