Už vím

Už vím

Anotace: Už vím

Už vím jak krásný může být
ten pocit s Tebou nocí jít
dotýkat se Tvojí dlaně
položit si tvář svou na ně
beze slov v Tvém objetí
to je moje prokletí

Už vím a znám co je to touha
stačila jen chvíle pouhá
dals ochutnat mi život sám
a vzpomínky jsou co teď mám
každá přítomnost pak způsobila
že hlouběji se do mě vryla
Tvé tělo, rty a oči, ruce
rozbušili moje srdce
když jsem s Tebou ztrácím hlavu
ať jsme sami nebo v davu
vnímám Tě pak všemi smysly
jsi v mém srdci, v mojí mysli

Už vím a znám co je to láska
ten oheň co tak pálí, praská
v mém srdci nikdy neuhasne
chrání ho to všechno krásné
je víc než všechno zlato světa
k přežití jí stačí věta
chrání, léčí, dává smysl
zaostřuje mojí myls
dává rozměr mému světu
jako vůně růže květu

Už znám chuť a vůni Tvého těla
tak blízko jsem Tě vždycky chtěla
tak blízko tělem, duší vším
tak proč Tvůj hlas teď neslyším?
proč ukázals mi svoje nebe?
proč dal si mi ten kousek sebe?
proč odnášels mě k výšinám?
proč naděje je co teď mám?

Už vím a znám jak chutná bolest
cítils to stejně či byla to lest?
dals mi víc než můžeš chápat
už vím co chci, už nemusím tápat

Díky za to cos mi dal,
život sice půjde dál
jen mohl bys říct Jaňule,
zůstaneme přátelé.
Nevím proč to nedokážeš
snad svým slovům špatně kážeš
možná cítíš to co říkáš
proč se tedy lásky zříkáš
možná že to nemám znát
možná že mě máš tak rád

Teď vím že není moje vina
že už s Tebou žije jiná
jen prosím nic už neslibuj
když nemůžeš být jenom můj

Nevěřím že byla lež
že život se mnou strávit chceš
tohle je však strašně málo
a bolí víc než by se zdálo
Ty se bojíš rozhodnutí
které Tě pak ale nutí
stát si za ním a jít dál
aniž by ses pořád bál

Já vím co chci od života
a není to zas další bota
láska je pravda, žádná lež
stačí jen zjistit co vlastně chceš
Autor XJanule, 23.09.2006
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

ahojky tahle básnička je strašně moc moc moc pěkná!!!! až se mě u ní chce brečet" je fakt krásná!!!

23.09.2006 21:37:00 | Kristl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí