Období

Období

Anotace: bohužel ještě nezískalo konečnou hranici...

Nezlob se, Čase, že ztrácím Tě pláčem,
odpusť mi dni, který vniveč ses ztratil,
nechci být figurkou, raději hráčem,
neviním Osud, že plány mi zhatil.

Rozpínám křídla, jež popel mi daroval,
upouštím ratolest, dávám jí svobodu,
před hranou volností kdosi mě varoval,
pro ztrátu peříček truchlit dál nebudu.

Nezlob se, Živote, žes vstoupil přes můj práh,
neplačte, perutě, pro pírka ztracená,
nesměj se, Osude, že s výhrou přišel krach,
netvař se, čtenáři, pro slova zmatená...
Autor Algernoon, 24.09.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice jsi tam nepoužila nic orginální ho a nápaditého ale myšlenka je dobře zpracovaná

24.09.2006 08:13:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí