Vdova

Vdova

Anotace: nemá to s mým životem nic společého...nevím, jak mě to napadlo...

Není to dávno,
Kdy bylas mi vším,
Věřil jsem,
Tvým slovům, tvým lžím,

Brouzdaje trávou,
Křižujíc svět,
Každý krok vpřed,
Měl směr jen zpět,

Jen kvůli tobě,
Jen kvůli Tobě,
Jednou nohou,
Žil jsem v hrobě,

Tvůj jazyk…jed,
Tvé oči…blesk,
Tvé nehty…trny,
A vlasy…matný lesk,

Nechápu stále,
Mou lásku k tobě,
Lásku ke,
Ke staré vdově
Autor Muta cum liquida, 24.09.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí