Kometa

Kometa

Anotace: Kometa

Jak kometa letící černou oblohou
prozářil jsi můj čas.
Jak duha a barvy v ní zůstávat nemohou
potkalo to i nás.

Tak osud chtěl rozdělil bez rozloučení,
ať k čertu jdou všechny ty prachy a jmění.
Čest člověka to je to co se tu cení,
nad lásku a charakter opravu není.

S odstupem času mi dost věcí dochází
Tvá duše se dostala do velkých nesnází,
snad Ti tam daleko někdo z nich pomůže,
přinutit k činům jeden druhého nemůže.

Přeju Ti ať se Ti v životě daří,
ať Tvoje hvězda Ti na nebi září,
ať žádné trápení, bolest Tě nepotká,
ať už Tě nemine žádná Tvá lichotka.

Vzpomínám v dobrém a špatnosti pominou.
Přeju Ti ať najdeš jenom Tu jedinou.
Té jediné, nejlepší, "pravá" se říká,
snad najdem jí všichni než zaklapnem víka.
Autor XJanule, 24.09.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Celé je to skvělé... má to hlubokou myšlenku a rými, které sedí (možná levné)...ale skvělé

06.02.2008 19:34:00 | kukaska

Ta poslední sloka je fakt dobrá

05.07.2007 22:36:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí