Ve dvou

Ve dvou

Anotace: Ve dvou se to lépe táhne přece.. a nejlíp se mnou

Proč s jinou musíš být,
Říkáš: „To se někdy stane..“
Proč životem sama musím jít,
Vždyť ve dvou se to lépe táhne.

Říkáš, že vrátíš se,
Že všechny sliby splníš,
Že miluješ jen mě,
Že se teď jen bojíš.

Já ale nechci dlouho čekat,
Nechci být tvou jistotou,
Co když začnu hledat
Lásku s jinou podobou?

Vždyť ve dvou je vše lepší,
Já nechci sama snít,
Třeba najdu štěstí..
Tak proč naději ruší to, že chci JEN s tebou být??

Proč o tobě sny mám,
Proč po tobě toužím,
Proč ve snu tě objímám
A ve dne se jen soužím?

Chci tě mít zpět..
Tak se vrať..
Prosím..
Autor Katitek, 24.09.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí