Jsi

Jsi

Anotace: Jsi

Jsi jak horký letní vánek
co odnáší mě ke hvězdám a dál
jsi jak po únavě spánek
nebo sen co se mi právě zdál

Jsi můj malý zázrak
nebo jenom krásný sen
to když tmavý nočí soumrak
pohlcuje jarní den

Jsi jak pramen čisté vody
pro vyprahlou zem
jsi jak kaštan co má plody
a je pro radost všem

Jsi jak zahrada plná kvítí
kde se sama sebe ptám
je to tím že slunce svítí
nebo že Tě ráda mám?
Autor XJanule, 24.09.2006
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Máš hezký rýmy, ať se Ti daří, lepší je užívat, než budem staří:-)

07.01.2008 21:11:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí