Láska jako-taková..

Láska jako-taková..

Anotace: Druhá ze tří "S nadsázkou nad láskou"

Sbírka: Z mého života.

Přichází neohlášená,ani nezaťuká.
Najednou je tady a máš jí plné oči.
A ty se ti rozhoří až celá svítíš,
máš ji všude až konečky prstů brní.
Cítíš se lehounká,jen vzlétnout.
Kam? No přece za ním,za tím vyvoleným.

To v jeho očích se vzhlížíš,
to na jeho rtech visíš.
A vůně jeho vlasů tě přitahuje,
až omámí a podmaňuje.
A co teprv On sám?
Jeho doteky tě rozpalují
v jeho objetí ztrácíš dech.
S jeho láskou ztrácíš rozum
a pod jeho tělem ztrácíš svobodu.
P O Z N Á V Á Š SE?
Autor Verule, 24.09.2006
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: Orichi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...poznávám :)) ...

01.11.2006 04:53:00 | WhiteSkull

to vypadá jakoby ses včera s někym rozešla

24.09.2006 18:49:00 | jelínek

máš pravdu, je to tak :-)

24.09.2006 18:40:00 | mamina

Sice se nepoznávám, přece jen jsem mužského rodu, ale moc se mi to líbí. Doslova za (:100:)

24.09.2006 18:22:00 | Erratic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí