Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: Chtěla bych

Ani nevíš jak bych chtěla
cítit vůni Tvého těla
dotýkat se Tvojí kůže
lehce jako květů růže
líbat Tvoje horké dlaně
položit si tvář svou na ně

Sedět s Tebou pod hvězdami
kdesi v dálce, v tichu, sami
na skále a jsme tam spolu
díváme se na svět dolů
z vrchu jak jen ptáci vidí
světla, domy, spousty lidí
nad námi jen černé nebe
a my dva tam vedle sebe
vidíme na černou noc
která má však v sobě moc
probouzet v lidech silné touhy
poznávat svět, život není tak dlouhý
a my dva tam sami jen
snad to není krásný sen

Shora je tak všechno jasné
pochybnost v nás rázem hasne
je nám dobře když jsme spolu
stejně jako na tom molu
přestože se mlha válí
teplou vodu přitom halí
vidíme to všecho jasně
je nám spolu strašně krásně

Stále vidím plné nebe
cítím jak mě všechno zebe
stále vidím těch hvězd zář
po levé straně Tvojí tvář
pak už si mě vedeš zpátky
čas co jsme spolu je tak krátký
naše hvězda k zemi padá
zbytečná je každá rada

Hrozně rychle plyne čas
zanechal však něco v nás
zanechal to v mysli mojí
naše srdce něco pojí
slyším obou srdcí hlas
je to láska a je v nás.
Autor XJanule, 25.09.2006
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí