Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Chybíš mi

Ať hvězdičky na nebi krásně nám svítí
ať můžu s Tebou jen kdekoli býti
ať můžu hladit a líbat Tvé tělo
ať můžeme dělat co by se nám chtělo

Chybí mi Tvé pohlazení
vždy když se den s nocí mění
líbat chci jen Tvé rty rudé
snad už to tak brzo bude

Chybí mi Tvá sladká slova
slyšet bych je znovu chtěla
chybí mi Tvé horké ruce
poslouchat chci Tvoje srdce
Tvoje ústa v mých bych měla
to je přesně co bych chtěla

Jsi moje sluníčko co svítí mi v temnotách mých dní
Tvůj hlas mi v uších stále krásně zní
chci být s Tebou každé ráno
díky že mi bylo přáno
chci být s Tebou noc co noc
chci jen Tebe, strašně moc.

Chybíš mi jak židle stůl
jak stařence její hůl
nebo jako lidem sůl
je mě tady jenom půl.

Ty můj strážnej andělíčku
přileť ke mě na chviličku
pusu dej mi na mé čelo
aby se mi spinkat chtělo

A nebo mě polib sladce
dej tak průchod naší lásce
líbej mě pak něžně, prudce
jak Ti říká Tvoje srdce

Chci cítit Tvoje pohlazení
jsem tu jako ve vězení
nemáme to ve své moci
kolik ještě zbývá nocí?

Proměním se v lesní vílu
dotknu se Tě, dám Ti sílu
ta dálka nikdy nesmí nám
vzít tu lásku co teď znám.
Autor XJanule, 25.09.2006
Přečteno 491x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

jo a ještě něco....je to prostě láska:) Ale proč to píšu...jako kdybys to nevěděla:)

25.09.2006 21:33:00 | mely

Líbí se mi. I to přirovnáni má svoje kouzlo. Akorát sem dost líná...a tak pro mě byla dost dlouhá:) Myslím že to byl problém i ostatních, kteří tvou básničku dosud neohodnotili:( nevadí...mě se zalíbila.

25.09.2006 21:32:00 | mely

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí